over rb2

vacatures

Wanted: Project Manager (online)

Ben jij een echte regelnicht/-neef die een baan zoekt? En wil je elke dag met een brok energie en een dosis humor jouw pc opstarten? Stop met zoeken! Technisch internetbureau rb2 heeft plek voor een nieuwe Project Manager (online). Word jij onze nieuwe collega?

over rb2

Wat je gaat doen

Als Project Manager ben je bij rb2 de spil tussen onze klanten en onze programmeurs. Dit betekent dat je elke dag alles op alles zet om te gekke internetprojecten te realiseren samen met je team. Je bent een toffe peer (m/v) die goed kan luisteren en de vragen van klanten weet te vertalen naar technologische oplossingen. Door jouw realistische planning weet je op tijd en volgens afspraak

Wie wij zoeken

Internet is je passie. Je staat te popelen om met functionele en technische vraagstukken aan de slag te gaan. Je bent analytisch en ondernemend. Je hebt minimaal drie jaar als Project Manager in een commerciële bureau-omgeving gewerkt. Je bent communicatief sterk; technisch gecompliceerde zaken kun je begrijpelijk maken. Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak, bij voorkeur technisch. Engels schrijven en spreken is een eitje voor je. Kennis van Microsoft ASP.NET en HTML zou fijn zijn.

Over rb2

‘Managed in Holland, made in China’; zó werkt rb2. Het projectmanagement vindt plaats in Purmerend, de technische uitvoering in Xiamen. Jouw rol is dus ongelofelijk belangrijk om dit alles in goede banen te leiden. Inmiddels werken we al heel wat jaren op deze manier, waardoor dit proces tot in de puntjes is geoptimaliseerd en we onze klanten kwaliteit en snelheid kunnen leveren. Projecten nemen we zowel agile als fixed price aan.

Waarom rb2?

Omdat je graag aan te gekke projecten werkt zoals Grolsch, T-Mobile en Nuon. Omdat werk leuk moet zijn en je – net als ons – de beste wilt zijn in je werk. Omdat je met de allerleukste collega’s in een trendy kantoor mét bar wilt werken! Omdat we regelmatig sportuitjes hebben waarbij je je collega’s kunt uitlachen. En omdat je misschien zelfs af en toe je werkplek in Purmerend voor China in kunt ruilen.

Ja, ik wil!

Herken jij jezelf in deze fulltime vacature, dan maken we graag kennis met je! Mail je motivatie en cv naar [email protected]. Wil je toch liever eerst nog wat meer informatie voordat je in de pen klimt? Neem dan contact op met Dennis van Marle via 0299-200800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.