Local guidance, global development,

andere tijden, dezelfde kwaliteit

banner

Schaalbare applicaties

waar onze klanten blij van worden

avatar

Grenzeloze digitale ambities, technisch gerealiseerd; dat is waar rb2 voor staat. rb2 creëert werkende, schaalbare businessapplicaties die het hart van onze klanten sneller doet kloppen. Wij geloven in hard werken, kwaliteit leveren en we doen wat we beloven.

Wij bouwen businessapplicaties in alle soorten en maten voor opdrachtgevers die variëren van start-ups tot gevestigde corporates, waaronder Meetingselect, GoBear en BookChoice. Hiervoor gebruiken we vernieuwende maar bewezen succesvolle technologieën. Samen met jou bepalen onze architecten en developers de juiste technische richting, die aansluit op je digitale ambitie. Dat kan een open-source framework zijn, enterprise software of compleet maatwerk. rb2 is Microsoft Cloud Gold Partner en Sitecore Implementation partner. Dat alles om jouw product beter, robuuster of sneller op de markt te zetten.

3 locaties, 90+ rb2’ers

altijd bezig met oplossingen voor onze klanten

Verspreid over 3 locaties in Nederland, China en Singapore werken 90+ rb2'ers elke dag enthousiast voor én met onze klanten. Allemaal in een verschillende tijdzone, maar met dezelfde frisse zin om complexe en mooie producten te bouwen waar gebruikers blij van worden.

Met dit team (en nog belangrijker: met jou) werken we nauw samen via agile methodieken zoals Scrum of Kanban. Niet omdat het hip klinkt, maar omdat agile werken voor jou enorme voordelen heeft; we zijn ontzettend flexibel, zetten kwaliteit voorop en geloven in complete transparantie. Met deze mindset en jaren aan ervaring creëren we innoverende businessapplicaties die naadloos aansluiten op je ambities en je business naar het volgende niveau tillen. Naast hard werken, vinden wij lol op de werkvloer ook erg belangrijk. Gezellige uitjes behoren dan ook tot de rb2 cultuur. En zoals we allemaal weten: happy people, make happy customers.

image

Een bezoek aan onze Chinese collega’s

Regelmatig worden er, met een rechtstreekse KLM-vlucht, 6 tijdzones doorkruist om elkaar face-to-face te ontmoeten. Ook dan wordt er flink op los gescrumd en hard gewerkt, maar ook veel lol gemaakt: tijdens de lunch een potje tafelvoetballen, zit dan ook in het vaste ritueel. En altijd zijn er wel een paar collega's die 's avonds aanhaken voor een etentje in een lokaal restaurant, een potje pool (biljard) of een afzakkertje in een karaokebar.